Ric O`Barry er vår helt :)

Som tidligere nevnt går slaktingen av delfinene også utover Japans befolkning. I delfinkjøtt finnes det kvikksølv som er farlig og skadelig for mennesker. Dette kjøttet blir solgt i matbutikker i Japan, uten å opplyse godt nok om farene ved det. Det verste scenarioet med dette er at japanske myndigheter vet om problemet, men på en eller annen idiotisk måte overser det. Er det ikke tross alt de som skal være befolkningens voktere og ønske dem det beste?!

Det blir til og med skjult ved at det står på pakningen at dette er hvalkjøtt når det egentlig ikke er det. Vi er heldige i Norge som lite trolig ville kunne blitt utsatt for et slikt hemmeligholderi. Og om det hadde skjedd, ville det blitt eksponert ganske raskt i media og fått en brå slutt. Det er viktig at andre land som er klar over at dette forekommer, som oss, kan hjelpe å belyse dette for den japanske befolkningen slik at de ikke utsettes for fare som ødelagt hjerne, lunge og nyre.For å lære mer om dette eller generell informasjon om delfinslaktingen i Taiji, gå inn på Ric O`barry sin hjemmeside:

http://savejapandolphins.org/

Det er en underskriftskampanje pågående som skal overleveres til President Obama etc, som nå nærmer seg 3 millioner underskrifter fra mennesker verden over! Dette er et utrolig bra engasjement, og ikke nok med det; japanske ambassader blir ringt ned og får tilsendt utrolig mange mail hver dag fra mennesker som ønsker en stopp på dette. Take action!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal ut på i januar! Stay tuned <3 For kontakt, skriv inn på kommentarskjemaet under artikkelen og vi kontakter deg!

Kategorier

Arkiv

hits