Reisen!

Etter en times samtale med Ric O`Barry er reiseruten vår nå klar. Den er lang og litt skummel, men med håndbevegelser som vår språktolk og kart som vårt kompass, skal vi absolutt ende opp der vi har planer om å ende opp tihii!

Vi flyr fra København torsdag ettermiddag til Tokyo, Japan. Denne flyreisen skal ta ca 11 timer, og Johannes største utfordring her er flyskrekken hun må bekjempe. Takk og pris at Camilla er med:) Vi lander i Tokyo rundt kl 10 fredag morgen, før vi må vente 5 timer på Tokyo flyplass før neste fly vil ta oss rett over landet til Osaka. Denne flyturen tar ca 1 time. Når vi lander har vi vært på reisefot i 17 timer i strekk og skal booke inn på hotell nær flyplassen for å hvile ut. Lørdag morgen setter vi oss på toget som vil ta oss ned til Katsuura/Taiji hvor vi skal bo. Det blir en togtur på 4-5 timer, og etter hva vi har blitt opplyst om er denne turen en naturopplevelse jo nærmere Taiji vi ankommer. Sooo exciting!!!

Hjerte dunker hver gang vi tenker på denne turen, og vi har vel egentlig ikke helt forstått at det virkelig skjer. Men det gjør det, selv om det til tider virket som at det var imot alle odds. Støtten vi merker som sprer seg nå er som en hånd å holde i og som en klippe å lene seg mot. Det vil bli en fysisk tøff tur, men tyngden vil ligge i den psykiske utfordringen. Vi er beredt, og vi gleder oss!

Et klipp vi anbefaler alle å ta en titt på (ca 4 min):

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150093383330751

For delfinene,

Camilla & Johanne <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal ut på i januar! Stay tuned <3 For kontakt, skriv inn på kommentarskjemaet under artikkelen og vi kontakter deg!

Kategorier

Arkiv

hits