Viktig, vondt og ekte!


Det blir bare mer og mer innlysende for hver dag som går at det er ikke bare vi som engasjerer oss i denne saken. Vi er utrolig glade for all oppmerksomhet denne saken kan få.

Johanne pratet litt med en bekjent, som er født i og bor i Tokyo, her om dagen. Hun fortalte at hun hadde helt sluttet å spise kjøtt etter at hun hadde sett dokumentaren  THE COVE. Hun var usikker på hva hun fikk i seg ved inntak av kjøtt, og har besluttet å holde seg unna den delen av matutvalget.

Fiskerne som jobber i Taiji drar ut nesten hver morgen for å oppsøke delfinene, om det ikke er utrolig dårlig vær. De er tilsammen 13 båter hvorav det jobber 2 menn per båt. Det er utrolig at bare 26 mennesker kan skade så mye! Presset på disse fiskerne, eller molesters som de blir omtalt som av organisajonene, er så stort nå at de blir bare mer og mer stresset og frustrert hver gang de kommer i havn uten delfiner. De har begynt å dekke til bukten hvor slakten foregår, samt dekke til båtene hvor hvor de lemper på halvedøde og døde delfiner, for å prøve å skjule det verden blir eksponert for hver dag via bilder og filmklipp. De kan ikke skjule seg, vi vet hva som foregår! Det vonde med denne delen er at de har begynt å gå til enda styggere metoder for å få has på delfinene og få de brakt til the butchers house. Vi legger med et klipp som ble tatt som viser for ferdeligheten på det groveste, og advarer mot sterke bilder:

 

Idag fikk vi mail fra Ric om hvordan han ligger ann i prosessen med det han ønsket å gjøre for oss. Vi skypet igjen sist på lørdag, og gleder oss til å kunne dele dette med dere om ikke lenge. Han drar til Mexico imorgen for videre flott arbeid, så skal vi holde dere oppdatert med en gang han gir lyd fra via mail eller telefon de kommende dagene!

Ric for noen uker siden i bukta (THE COVE) med mange nasjonale og internasjonale medier rundt seg, for å vise underskriftskampanjen som har gått verden over. Den var på 2 millioner underskrifter for noen uker siden, men har nå steget til nærmere 3 millioner. Hans side:

http://savejapandolphins.org/

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

3 kommentarer

Dagens Outfit

29.nov.2010 kl.19:01

Hei jenter,

Ja, for hvordan er det egentlig annerledes å skade en delfin enn den måten vi skader ikke bare husdyrene vi holder men også planeten ved å fortsette å spise kjøtt hver eneste dag? Fordi delfiner er søte?

Uansett, saken deres er flott... synd designet deres er litt dårlig, prøv å ha alle bildene deres i samme størrelse, i tillegg bør dere gjøre bakgrunnen til teksten hvit. Å lage en header er enkelt i et program som heter picnik.com :S Skulle gjerne hjulpet dere med dette, men ønsker uansett å sette lys på saken deres og tenkte å spørre om dere kanskje vil sende inn et outfit til oss, så skal vi skrive om dere og det dere gjør ;)

Marie

29.nov.2010 kl.21:42

Så linken på Ingrid sin facebookside og jeg må bare kommentere dette, fordi jeg syns det dere gjør er helt fantastisk. Det er slik en viktig sak. Lykke til, jeg skal absolutt følge med.

hjelpdelfineneijapan

29.nov.2010 kl.22:31

Hei

Vi har hatt litt problemer med å fikse bloggens utseende på blogg.no sin designside, og har sendt de flere forespørsler om hjelp men ikke mottatt svar foreløpig dessverre. Derfor er den slik den er. Men virker som budskapet likevel når sitt mål:)

Vi sender gjerne inn en outfit til dere. Hvordan kan vi nå dere?

Mvh Johanne & Camilla

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal ut på i januar! Stay tuned <3 For kontakt, skriv inn på kommentarskjemaet under artikkelen og vi kontakter deg!

Kategorier

Arkiv

hits