Vaksine + internasjonalt førerkort = tur-i-boks!

Da var vaksinedatoen i boks, og vi gleder oss. NOT! Neida, det skal gå så bra, vi klarer dette. Tross alt ikke så mange vi skal ta, mest sannsynlig bare 1. Det er en egen vaksine for innreise til Japan, men denne gjelder hovedsakelig for reisende 30 dager +, samt om man skal oppholde seg godt inni landet. Vi skal tross alt være ute ved kysten i 10 dager.

Denne uken blir også det internasjonale førerkortet vårt fikset ved Risløkka trafikkstasjon, wohooo. Har aldri kjørt på venstre side av veien, så det blir en ny erfaring å ta med seg videre. Man vet aldri når man får bruk for det igjen;)

Det er ikke barebare å sette seg på flyet og gli inn i Asia, man skal ha sjekket opp en del nødvendige saker og ting før avreise. Men de viktigste elementene er nå i boks, og VI VIL IGJEN TAKKE FOR DE DONASJONENE SOM HAR KOMMET INN! Tuuuusen takk!!!!

En link fra Taiji om hvor langt noen er villig til å gå får å befri delfinene:

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal ut på i januar! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits