Enda en jakt endte med tortur og drap

For kun en uke siden var vi så heldig å få rapport om 5 dager uten delfinslakting. Enten dro ikke båtene ut pga dårlig vær, eller de ankom havn uten hell i å manipulere delfinene inn til bukta. Idag døde rundt 20 delfiner etter båtenes herjinger på havet, igår rundt 50. Man blir så sint, og man blir så lei seg.

Vi gleder oss til å kunne dra, og vise fiskerne, the molesters, at vi er der og filmer, vi er der for vise at vi aldri vil la de være i fred, vi vil aldri gi opp og vi er der for å la alle vite om hva som skjer!

Det er viktig å informere om at hver gang man besøker fangede delfiner, enten i dyreparker, ved ulike shows osv verden over, er dette med på å støtte opp om jakten og fangsten av delfinene. Man skulle tro disse underholdningsparkene ikke har en sammenheng med det som skjer i Taiji, men dette er feil. Ikke støtt delfiner i fangenskap, og det vil bli enda lettere å stoppe fangsten! Som med alt annet, er etterspørselen etter å se fangende delfiner liten, vil det heller ikke være noen grunn til å jakte på og fange dem!

Vi har fått opplyst at japanske ambassader verden over ikke vil prate med folk om de ikke prater janpansk. Dette har med det presset de føler etter at tusenvis har ringt inn eller sendt dem mail vedrørende deres hemmelighet som bare lekker mer og mer ut. Det er utrolig viktig å huske på at disse delfinene kan aldri vinne denne kampen alene. De kan aldri slippe unna hvis ikke vi mennesker stopper det! De er avhengig av at vi er delaktige, de er avhengig av at vi er der, de er avhengig av at vi aldri glemmer hva som skjer i Taiji før det er fullstendig stopp!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits