De er smartere enn man tror...

En delfin som absolutt er lei av å være sperret inne i en liten vanntank, hoppende opp og ned for at tilskuere skal underholdes:

 

Delfiner er så menneskevennlige at det treffer en midt i hjertet. Mennesker kan fortsatt se de, ta på de og bli kjent med de, så lenge de er i frihet og på delfinenes prinsipper. De skal ha mulighet til å svømme vekk når enn de måtte ønske, slik som de aller fleste av oss kan gjøre når vi er lei og vil være alene!

I bukta ved Taiji har delfinene ingen sjanse. Brutaliteten man er vitne til legger seg på minne og for oss kan det aldri bli glemt. Vi må huske på at det er hovedsakelig 26 menn som står bak slaktingen. Flesteparten av det japanske folket vet ikke hva som skjer i Taiji. Som Ric sa til oss forleden dag; problemet ligger i Taiji, men løsningen finnes i Tokyo!

Et siste klipp for kvelden for å fortsette med å gjøre folk oppmerksomme på hva som skjer. Dette er filmet av organisajonen SEA SHEPERD som vi aller først fikk kontakt med, og som vi også skal møte i Japan. De har opprettet denne slaktesesongen noe de kaller COVE GUARDIANS, altså buktens voktere, som daglig er tilstede fra tidlig morgen av for å dokumentere alt som skjer. Det blir vi også, frivillige voktere den 6. januar! Denne linken legger vi kun ut en link-referanse til for de som måtte ønske å se, grunnet sterke bilder.

http://www.youtube.com/watch?v=5Ghsf6TLTQ4

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

2 kommentarer

Ane

01.des.2010 kl.13:49

Det er ikke bare de 26 som dreper disse delfinene! Resten av jappsene er jo helt hjelpesløse. De eier jo ikke stemmerett eller kunnskap om demonstrering!! Delfinene er jo smartere enn de!! Blir så provosert!!!

01.des.2010 kl.13:52

Utrolig hvor dumme japanere er! Hater hele folkeslaget eller rasen om du vil kalle de det!!! Er jo bare japanere som klarer å putte et så stort dyr i en så liten fiskebolle!

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits