Cove Guardians!

Man skjønner at det er noe som ikke stemmer når alt skal hemmeligholdes. De få delfinene som ikke blir drept i bukta i Taiji, blir solgt til ulike akvarium hvor de resten av livet må opptre til de enten dør av sykdom eller alderdom. De vil aldri bli sluppet fri ut i havet, og man undrer seg hva disse menneskene som driver denne industrien holder på med.

 

Delfiner har uttallige ganger reddet mennesker fra haiangrep, og det er vel derfor surfere verden over har motarbeidet delfinslakting i flere år. En måte delfiner hjelper oss mot haiangrep på, er ved å sirkulere rundt mennesker i vannet for å dekke dem fra haien, og om nødvendig ved å gå til angrep mot haien i en samlet flokk.

Scott West, Sea Sheperds talsmann fra Taiji som vi er i kontakt med vedrørende vår tur, har snart vært ved bukten i 3 mnd. Visumet hans og datteren hans Elora på 18 år går ut om en ukes tid, hvor de da må forlate Japan. Nye voktere av bukten kommer stadig ned. For noen dager siden ankom to gutter fra USA som bistår dem i arbeidet deres! Vi venter spent på at det er vår tur og det nærmer seg med stormskritt.Vi vil takke for donasjonene som har kommet inn. Det er så snilt at andre ønsker å ta del i dette med oss! Vi kan love dere full oppdatering hver dag fra vi setter oss på flyet til vi er nede i Taiji. Vi skal både filme og ta bilder, og la dere ta like mye del i det vi opplever via denne bloggen!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Én kommentar

Tonje

01.des.2010 kl.19:21

Dette er rett og slett helt jævelig! Jeg er glad det finnes mennesker som dere! Det beste man kan gjøre for delfinene, er å gi av seg selv :) Masse lykke til videre i arbeidet deres

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits