Noe som varmer hjerte!

Ric, you are doing an amazing job, and we are so happy to be apart of this journey to stop the killings of the dolphins!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

2 kommentarer

Linn-Eva

02.des.2010 kl.12:05

Kjære kjære Johanne & Camilla! :) <3

Jeg kan ikke si hvor stolt jeg blir! Hvor glad jeg blir! Hvor rørt jeg blir! Jeg tenker fortsatt den dag i dag på den morgnen jeg satt hjemme i stua, uviten om hva som faktisk foregikk, satte på Oprah og realiteten smalt meg i ansiktet! Jeg gråt, og det var det mest horrible jeg noen sinne har sett, så ille at jeg satt med hendene foran ansiktet! Jeg gikk inn på nettsiden med en gang, jeg leste alt jeg kunne lese, ville vite hvordan jeg kunne hjelpe, bare det minste bidrag, eller om så, hele meg selv, akkurat som dere gjør.. Jeg skulle ønske jeg kjente dere, og kunne få være med på dette, og jeg har lenge, bare for meg selv, undret over hvordan jeg kan bruke meg selv til å gjøre en forandring, stoppe denne galskapen, min drøm, min lidenskap er dyr, så min drøm i livet er å gjøre alt i min makt for å hjelpe, hindre, stoppe, bidra, dele kunnskap, osv osv for at færre dyr, om ikke alle i hele verden, skal få slippe å lide, kun leve i frihet og ha et fantastisk liv, selvom man dessverre må være realistisk!

Jeg kunne sikkert sendt dere en hel bok om hvor fantastisk jeg syns dette er! Det dere gjør! Jeg gleder meg til å følge bloggen deres, og skal jevnlig legge ut linken hit på min blogg, og jeg skal sende støttegruppen på facebook til alle min venner, og jeg skal overføre en sum til dere på reisekontoen deres, som et bidrag fra meg, og spre dette videre, så dere forhåpentligvis har nok til å gjøre og oppnå alt det beste..

Ønsker dere all lykke på veien! Ta vare på dere selv, og tenk også på deres egen sikkerhet.!

Store beundringsverdige klemmer fra meg! :)

hjelpdelfineneijapan

02.des.2010 kl.18:55

Dette var utrolig koselig å høre! Vi ble veldig rørt og glad for den støtten du viser oss i kommentaren din. Tror den følelsen du fikk når du visste om dette er ganske lik vår. Det er virkelig vanskelig å bare gå videre i livet å legge noe som dette her bak seg. Tusen hjertelig takk for donasjonen du ville gi, det hjelper oss masse til å få dokumeter og vist dere alle hva som skjer der nede via vårt syn og blogg. Vi håper at enne sesongen er den siste, og at man aldri igjen trnger å returnere til Taiji for å fortsette denne jobben med å forhindre det som skjer.

Stor beundringsklem tilbake for at engasjerer deg så mye som du gjør!! :)

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits