Idag var været delfinenes beste venn!

Fiskerne kom tomhendt hjem idag etter en tur på havet! Vi får håpe dette fortsetter en dag til eller to!

Vi har fått nye beskjeder om at mediene i Japan har begynt å spre budskapet om slaktingen av delfiner i Taiji. Dette er utrolig gode nyheter. Hvem andre har ha en positiv innvirkning på det som skjer i et land, enn landets innbyggere!

Idag fikk vi en kjempe flott mail fra Mark Palmer, associate diretor, for IMMP (international marine mammal project) for Earth Island Institue. Vi kom i kontakt med han igjennom Ric O`Brry, og han vil hjelpe oss med å få bloggen vår markedsført og vist verden over. Dette er utrolig spennede og gode nyheter, det er dette vi har ventet på! Vi kommer tilbake veldig snart med hvordan dette vil skje! Vi fikk også en mail fra Ric idag som jobber med en kontaktperson som eventuelt skal møtes oss i Osaka og følge oss til Taiji for å innlosjere oss og hjelpe oss på vei. Om dette går i boks, er vi utrolig heldige. Mer om dette når alt er en bekreftet med 100% sikkerhet.

Det er helt utrolig at en så kjent person som Ric O`Barry hjelper oss så mye som han gjør, og bruker sine kontakter for å iverksette utrolige ting. Han sa selv at han får flere henvendelser hele tiden om hvordan man kan hjelpe til, og hva man kan gjøre. Når vi kontaktet Ric opplyste vi han om hva vi allerede hadde planlagt og hva som var i boks. At han valgte å bruke tid på å kontakte oss, prate med oss og sette oss i kontakt med de riktige folkene, er ren flaks og et tegn på at det vi ønsket å gjøre var tydeligvis riktig! Det var vel den beste bekreftelsen vi kunne få!

Per dags dato er det åtte Cove Guardians ved bukten i Taiji. Vi har også hørt fra Scott Wes idag, Sea Sheperd, at tiltakene ved bukten i Taiji strammes inn. Bildene og filmene som blir vist verden over begynner visst å ta for stor kontroll over deres hemmelighet. For oss er dette ingen hindring, men en gledelig nyhet om at de tiltak som iverksettes gir avkastning for vårt formål. STOPP DELFINJAKTEN I TAIJI, JAPAN!

 For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits