Taiji Taiji Taiji

Det er ikke lett for oss å sitte og konsentrere oss om eksamen når det er så mye annet som skjer. Delfinene i Taiji har både gode og dårlige dager nå. Iblant slipper de unna, iblant ikke. Det var en forferdelig slakt her om dagen, hvor over 50 delfiner ble brutalt drept. I går klarte de å svømme langt og fort vekk fra båtenes herjinger!

http://www.youtube.com/watch?v=oywtKhqtJKk&feature=related

(avdarer mot sterke bilder)

På torsdag er det booket for anskaffelse av førerkort slik at vi kan kjøre i Japan. Blir spennede. Ekstra tidlig opp for å slippe køen på Risløkka Trafikkstasjon. Jaja, det er det jo verdt! På fredag er det vaksine på Aleris på Frogner. Johanne gruer seg litt, Camilla er litt mer den tøffe typen! :) Flybilletter Oslo-Køben tur-retur blir klare fredag as well, så da nærmer vi oss med stormskritt! Vi må få kjøpt inn videokamera, og et speilreflekskamera med ekstra god zoom. Hmmm..

Det er 3 mnd igjen av slaktesesongen. For oss er det 3 altfor lange måneder. Håper det blir de aller siste. Og at det ikke starter opp igjen i september 2011...

http://savejapandolphins.org/blog.html

Takk for den støtten mange viser oss! Mye spennende skjer fremover nå. Og dere skal selvfølgelig få ta del i det!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

4 kommentarer

Jess

07.des.2010 kl.10:41

Kan jeg spørre om HVORFOR de gjør dette mot delfinene? Skjønner det ikke helt :/

Skjønner bare at jeg får vondt av det... :|

hjelpdelfineneijapan

07.des.2010 kl.16:58

Det sies at det er ulike grunner. Fiskerne sier at dette er en tradisjon de har hatt i flere hundre år, og det stemmer nok. Men forskjellen, den store forskjellen, er at det før, for århundrer siden, kun var noen få delfiner som ble fanget fordi man tidligere ikke visste om kvikksølv som befant seg i delfinkjøttet. Man hadde ikke den kunnskapen man har idag om at delfiner ikke er fisk, delfiner er pattedyr som kjenner smerter og føler.

En annen grunn til at de gjør dette er for å fange delfiner til å bruke i shows, ha i akvarium ol. Ren fangenskap hvor badestampen er så liten at delfinene ikke får strekt på seg.

En tredje grunn er at de mener at delfinene spiser opp all fisken ved Japan, hvor havet så og si er overfylt.

Det er mange ulike grunner, og de er sikkert enda fler hadde du spurt fiskerne selv, men tyngden i svarene er ikke så tunge som de selv ønsker at de er.

Alice

07.des.2010 kl.18:35

Off dette er helt grusomt. Noen få delfiner har reddet mennesker. Jeg syns dere gjør en kjempe innsats ved å lage en blogg og får støtte av Dagens Outfit! Fortsett å gjør en god arbeid for å hjelpe de flotte og nydelige delfinene. Snart skal dere reise ikke sant? Lykke til videre med reisen! :D

hjelpdelfineneijapan

07.des.2010 kl.18:37

Alice: Ja vi reiser 6. januar, så blir spennende. Ikke lenge til nå :)

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits