Skal vi ta tog eller kjøre bil?

Mailet litt med Ric O`Barry idag vedrørende turen. Når vi ankommer Osaka skal vi jo som tidligere nevnt sjekke inn på et hotell og overnatte. Dette fordi vi da har reist uttallige timer og er mest sannsynlig slitne (ifølge Ric, så tar han på ordet;) ) Vi har blitt tilbudt å sitte på med en sveitsisk og tysk jounarlist, som Ric har jobbet med angående en bokutgivelse om THE COVE, fra Osaka til Taiji. Veldig snilt syns vi, ettersom at de vi ikke er meget kjent i Japan. Foreløpig ihvertfall:) Men så har vi jo også fått et godt tips om at togturen (tar mellom 4-5 timer) er en flott naturopplevelse jo nærmere man kommer kysten. Men igjen, på denne strekningen er engelsk-kunnskapene lite utbredt blant befolkningen, og utfordringene kan bli større for oss. Hva syns dere? :)

På søndag som var, 5. desember, skrev bloggen http://dagensoutfit.notre.co/ et kalderluke-innlegg om oss og saken vår. Dette setter vi utrolig stor pris på, ettersom at det hjelper oss å spre budskapet og kjennskapen. TAKK:)

 For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits