Kan JEG gjøre en forskjell?!

Mange spør oss om vi mener at vi kan gjøre en forskjell. Svaret er enklere enn man tror; JA. Det er altfor lett å si at en person ikke kan gjøre en forskjell. Uansett hvor klisje det kan høres ut! Det er ikke mange ukene siden Salomonøyene (Solomon Islands) sluttet med delfinjakt og slakt! Det var like blodrødt der som i bukta i Taiji. Det er underskrevet og klargjort, og et vunnet slag for delfinene og alle de organisajonen som har vært delaktig! Så ikke la tanken om at man ikke kan forandre verden være grunnen til at nettopp du ikke gjør noe!

(sterke bilder, spesielt når det blir filmet)

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

4 kommentarer

Sandra Holst

07.des.2010 kl.19:34

Det er for ille! Hva er det de egentlig bruker delfinene til?

hjelpdelfineneijapan

08.des.2010 kl.08:17

Sandra Holst: Mat og delfinshow er det de bruker de til, av de som overlever. Flertallet blir drept

Michelle

09.des.2010 kl.02:15

: ( hvorfor klarer de og fange de så lett? Er de ikke sterke nok til og komme seg unna? Og aner de ikke fare?

hjelpdelfineneijapan

09.des.2010 kl.10:46

Michelle:I Japan bruker de å kjøre båtene, 12 stk, i en formasjon og leter etter delfinene. De banker med jernstenger slik at delfinene blir frustrerte og forvirret og prøver bare å svømme så fort som mulig unna den lyden. Slik blir de til slutt ført inn mot bukten, fra langt uti havet. De prøver å svømme fort vekk og gjemme seg, men delfiner lever i flokk som regel og de må opp og puste, så fiskerne, slakterne, vil oftest ha en mulighet til å finne de igjen når delfinene bryter overflaten! Dessverre!

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits