"Every day is 24 more hours to change the world"

Ååååå, nå er vi glade. En av de sakene Ric har prøvd å få igjennom for oss, var å få med Leah Lemieux til Taiji når vi er der. Hun er en forfatter og foreleser, som har jobbet med å beskytte delfinene og spre budskapen om dem i 20 år. Hun har tidligere vært i Taiji med Ric, og har skrevet boken Rekindling The Waters - the truth about swimming with dolphins. I går fikk vi klarsignal fra Ric samt mail fra Leah om at hun møter oss i Osaka, og skal følge oss videre på turen. Dette skal også skje med en sveitsisk journalist, som tidligere nevnt, som har jobbet tett med Ric vedrørende bokutgivelsen THE COVE, samt en tysk journalist og filmskaper. SPENNENDE!!!

Boken til Leah:På mandag kommer enda mer gode nyheter! Kan jo ikke gjøre annet enn å smile litt. Vi er så glade for at vi kan være med på å øke kunnskapen og kjennskapen til denne saken, og håper at det snart tar slutt!!!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits