Vender hjem etter 3 måneder...

Litt trist å lese at Scott West som vi aller først kom i kontakt med nå reiser hjem med datteren sin fra Taiji etter 3 måneders opphold. Visumet går ut og de vender nesen hjemover mot USA. Vi har fulgt de nå i nesten en og en halv måned via deres blogg og mailer. Fått innblikk i det daglige livet der nede og de grusomme aktivitetene som har utspilt seg. Han oppsumerer sin siste dag der med å informere om de positive vendingene.

- Det har vært 51 tilreisende mennesker der siden slaktesesongen begynte i september. Disse har kommet spredt fra 14 ulike land, inkludert Japan, for å stå ved delfinenes side og holde vakt, dokumentere og skape reaksjoner verden rundt om hva som skjer. Av disse har det vært fem barn!

I løpet av deres tid har det vært 18 dager av de 3 mnd hvor delfinene har blitt jaget inn i bukta. Av disse har det vært 134 delfiner som har blitt solgt til slaveri på ulike shows og akvarium.

De nye representantene som tar over for Scott og datteren Elora er Libby og Nicole, som da vil bli devi  kommer til å møte under vår reise til Japan.

Det gjør inntrykk når vi leser hans siste blogginnlegg, for nå. Deres inntrykk har vært mange, og de har vel vært igjen hele spekteret av føleleser; fra glede til sinne.

Det er mange flere COVE GUARDIANS på vei, og presset på myndigheten er viktig. Vi kommer aldri til å la bukten stå usett, og vi kommer aldri til å snu ryggen.

Gårsdagens bukt-voktere, og Scott og Eloras siste dag:Thank you for all the good information we have received from you via mail Scott. You made it possible for us to believe that there was an opportunity for us to make a difference! Have a safe trip home! Say hi to Elora!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Stay tuned <3 For kontakt; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits