Sprøyte = vondt og dyrt

Ja, da var det klart for vaksinasjonsdag og vi trasket på vei til Aleris. Camilla var så heldig som slapp å ta ettersom at hun tok samme type sprøyte i sommer før ferietur til utlandet. Johanne, derimot, måtte ta to. En i hver arm. Og det var ikke godt. Vi hadde tenkt å dokumentere opplevelsen med bilder, men Johanne som har litt legeskrekk, og fikk litt panikk, gjorde at vi bestemte oss for å droppe bildene, hehe...

Men, nå er det klargjort, og flybillett tur-retur København er i boks, så da var det bare å gjennomføre eksamene og så er det Japan!!! Wohooo!

Håper alle får en fin helg! Vi gleder oss til å forteller dere mer spennende nyheter på mandag ;)

Minner om at man kan skrive under på en kampanje om aldri å delta på delfinshows. Dette er roten til det som skjer i Taiji også! Hvis etterspørselen stopper, kan delfinene leve fritt i havet! De lever i trange små glassakvarium, og er absolutt ikke bra for dem! Husk, delfinens smil er ikke alltid ekte!

https://secure2.wdcs.org/view_e_protest_drive_hunts.php?e_protest_select=48&&select=699

 
For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

Én kommentar

Michelle

11.des.2010 kl.02:13

Det ER så herlig og lese om hva dere gjør for delfinene. Jeg blir så glad av og vite at det faktisk er folk som drar ut for og hjelpe dem, og og vite at det faktisk kommer til og gjøre en forskjell! Fortsett det dere gjør, det betyr så utrolig mye!

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits