Heldig dag ved bukten!

Fiskerne dro ut idag, men kom tomhendte hjem. Bukt-voktere kunne feire en dag for delfinene! Det er nå 5 kvinnelige bukt-voktere i Taiji. Dette får mye oppmerksomhet, og reportere spør hvor mennene har tatt veien. Det er tydelig at japanerne ser litt rart på at det kun er kvinner foreløpig samlet ved THE COVE. Vel, vi i norden er ihvertfall fant med, flesteparten av oss, å kunne kjempe for det vi tror på uavhengig av kjønn. Vi gleder oss til å dra ned, ikke mange ukene igjen!!!

De delfinene som blir holdt i fangenskap ved bukten, trenes opp med død fisk og boforhold som er rene torturen for dem. Fangenskap dreper sakte med sikkert delfinene. Ikke nok med at de blir presset sammen i små vanndammer, men de vil alltid ha i minnet slakten om deres familiemedlemmer som dagene før ble brutalt drept. Syns DU virkerlig at dette er riktig?? Vel, ikke støtt oppom delfinshows. Da vil aldri denne grusomheten ta slutt!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oslo

Vi er to jenter på 22 og 24 år som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits