Det vil alltid sitte i minnet...Vi drar om snart bare 3 uker! Vi gleder oss, gruer oss! Om ikke vi mennesker som forårsaker problemene og smerten, stopper det, vil det vare for evig! En delfin kan se rett igjenom deg i vannet via lyd; de kan se om du er gravid! Hvor utrolig er ikke dette? De er et av verdens smarteste dyr, og hører ikke hjemme i fangenskap!

Hva hva gir oss grunnen til å drepe delfiner, som aldri har gjort et menneske fortred? Som skader den Japanske befolkningen med kjøtt fullt av kvikksølv. Tilbake i gresk tid, ble mennesker som drepte delfiner eller skadet dem, straffet med døden. Viten om at det har fra gammel tid av vært respekt og beundring for delfiner, er noe som man bør ta med seg og huske!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits