Rundt 20 delfiner torturert og drept i dag!

Båtene var ute igjen idag. De fant en flokk med delfiner på rundt 50 stk. Ca 30 klarte å komme seg unna, mens 20 ble presset inn i bukten. Vannet ved bukten i Taiji fylte seg fort til en rød dam. For oss, er det en ubeskrivelig vond følelese å sitte med den informasjonen vi har om at dette skjer. Det setter i gang tårer, sinne og mange ubesvarte spørsmål.

Den ene delfinen av 3-4 stk som prøvde å rømme vekk fra fiskernes nett inne i bukten, satt seg fast. Fiskerne kommer fort med båten sin kjørende, og man håper og tror i et lite sekund at de kommer delfinene til unnsetning, men nei. De binner et tau rundt halen dens, og sleper den bortover mens den sakte mens sikkert drukner. Delfinen, som også hadde med seg en babydelfin, vil aldri mer kunne surfe på bølgene.

Filmklippet er vondt å se, men beviser gang på gang at dette er et problem som er så enkelt å løse, om man bare hadde villet. Dessverre for oss og alle som kjemper for denne saken, må vi være tålmodig og fortsette med det arbeidet vi gjør, og aldri stoppe!

(Nederst på siden er filmklippet)

http://www.seashepherd.org/dolphins/report-from-taiji-december-15.html#video

Igår ankom en japansk student fra Tokyo til bukten. Han vil være med å kjempe for rettferdighet for delfinene! Jo flere av den japansk befolkning som kan kaste lys på det som skjer i Taiji, jo lettere vil det bli å stoppe det. De aller fleste japanere vet ikke hva som skjer med delfinene, eller at de blir forgiftet av deres egne myndigheter med kvikksølvinnholdig kjøtt. STOPP DELFINSLAKT, HJELPE OSS!

(Den blodige bukten idag, 15. desember, og fiskerne som legger nett rundt delfinene inne ved bukten)

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits