Nok en dag med smerte, blod og fangenskap!

Dagen idag var ikke mye annerledes enn igår. Åtte delfiner ble presset inn i bukten og drept, mens to ble fraktet bort til et liv i fangenskap. Det lokalet politiet sto ved bukten og fulgte med mens skrekkslagne delfiner kjempe for deres liv! Hvordan kan man bare overse og ignorere? Smerten delfinene føler der nede må ligge som en tung luft ved bukten, og være uungåelig for menneskene å ikke kjenne på. For oss er dette ubeskrivelig å være vitne til via ord og bilder. Vi skal ned, og vi skal bidra til å bekjempe dette!!

Fikk en mail i dag fra den sveitsiske journalisten som vi skal reise med, om at en svensk filmprodusent ønsket å komme i kontakt med oss. Så nå har vi sendt han en mail, og venter på respons tilbake. Spennende å høre hva han ønsker fra oss! Jo flere skandinavere som engasjerer seg, jo bedre! Her en et klipp fra filmen han holder på med:

 

Tusen hjertelig takk til de siste bidragene som har kommet inn på reisekontoen vår. Gleder oss til å kunne bruke de pengene til noe nyttig! Dere er skjønne, og en stooor hjelper for oss til å forandre! Ting blir lettere med den støtten dere viser!

Dagens jakt og tilskuere i bilder:


For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits