18. desember - den tøffeste dagen i "The Cove" på lenge!

I dag har det vært en tøff dag for dem som var ved bukta. De som er der prøver å finne en hensiktsmessig måte å forklare hva som skjedde der idag. Faktum er at det rett og slett ikke finnes noen ord å forklare med, på hva som foregikk der i dag!


En flokk på rundt 20 delfiner ble drevet inn i bukten. Kanskje det var de resterende delfinene fra samme flokk som ble slaktet for noen dager siden. Blant dem var en bitte liten baby, den minste noen av dem hadde sett. De antar at den må ha vært mindre enn 1 måned gammel, og det var tydelig at den var skremt.

Når man ser noe sånt skjer er det noe som skjer med en! Man skjønner ikke hvorfor disse fiskerne velger dette yrket?! Heller ikke hvordan de klarer å gjennomføre slike handlinger. Hvordan kan man ta livet av så flotte skapninger? Eier dem ikke respekt for levende vesener? Har rett og slett ikke ord for hvor vondt dette gjør!

Når vi sitter å leser bloggen til de som er der nede som vi skal møte, og leser følelsene de har om det de opplever, så kjenner vi at vi gruer oss veldig. De skriver at de hører delfinene "skrike" om hjelp. Og samtidig som man hører "dødsropene", kan man høre lyden fra hvalmuseumet lenger borti gata. Det er nesten ironisk...

Men dette er hva som skjer der nede, hver dag. De stakkars delfinene blir uskyldige slaktet på den mest ondskapsfulle måten. Hvordan kan de bare dra hjem og spise delfinkjøttet, som deres hustruer har kokt opp for dem?!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

3 kommentarer

19.des.2010 kl.11:01

Helt forferdelig. Dette viste jeg ikke. Jeg skal anbefale bloggen deres på bloggen min så viktig at dette kommer frem.Stå på videre.

-PrincessHege-

19.des.2010 kl.11:23

Stakkars!

MyTreasures

19.des.2010 kl.11:45

Fy f....jeg kjenner jeg blir dårlig bare av tanken på hva som foregår...

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits