Vi er mange!Mens dagene går, og vi holder oss oppdatert på hva som skjer i Taiji og prøver å nå ut til så mange som mulig, kommer vi stadig vekk over mennesker og organisasjoner som har vært engasjert i dette emnet i flere år. Til og med her i Skandinavia, hvor vi merker at kunnskapen om delinslakting er lavest.

Vi vet at det er kun snakk om tyngde, om flertall! Slik kan vi endre det vonde som skjer der nede!  Det er vår oppgave å tilegne oss selv kunnskap om temaer som er hemmeligholdt og som det gjør vondt å vite om.

Dagene går, og det er snart bare to uker igjen til avreise! Det er fortsatt litt uvirkelig for oss å tenke over at vi skal dra! Men mailer og informasjon fra journalistene vi skal dra med, hjelper det helt klart å tydeliggjøre at reisen nærmer seg og skal gjennomføres!HJELP OSS Å HJELPE DEM! IKKE LA DETTE GÅ I GLEMMEBOKSEN, LA DET PÅVIRKE DEG! GJØR EN FORSKJELL! FORANDRINGER SKJER, OG DU KAN VÆRE EN DEL AV DET!


For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits