Lucky number 7!

Det er syvende dag på rad at fiskerne har holdt seg hjemme, til tross for flott fiskevær! Det gjør så godt, langt inni hjerteroten! Mens de holder seg innenhus med deres familier, er fortsatt bukt-vokterne på jobb. De har akkurat fått dokumentert via bilder hvor grusomt de stakkars delfinene har det i delfinparken og på hvalmuseumet. De mater de fangede delfinene med død fisk, for å få de til å opptre. De har blitt sultet, slik at de gjør hva som helst for å få den lille maten de kan få tak i, via delfin-trenerne. Det er ikke riktig, de lever i rustne vanntanker! Delfiner som flyter rundt i et basseng, som verken dypper seg eller orker å bevege seg, er et rent mareritt å se på. Vi merker at tanken på å se dette i virkeligheten, kommer til å sette dype spor og prege oss for resten av livet!

Bukt-vokterne, som for noen dager siden ble flere når Andy fra Australia ankom, merker at flere og flere engasjerer seg. Ikke bare verden over, men mennesker fra Japan kommer for å møte dem og høre hva de har å si. La ordet spre seg!

De merker selvfølgelig også mennesker som ønsker å ha noen å hate, og som ønsker å ha en sak å hate. Noen mennesker vil strekke seg etter hvert strå som stikker seg frem, som de kan ta tak i og brekke. Disse menneskene overser vi, eller som Scott West skrev (sjefen for Sea Sheperd som var i Taiji i 3 mnd)  those who are writing to give us a piece of your mind, understand that we simply do not care what you think.

Vi elsker det utsagnet!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits