Tårer...

Delfinene ved hvalmuseumet har hele sitt liv levd i frihet i havet, før de kom dit. Filmen vi linker under er fra når Carrie fra USA besøkte hvalmuseumet. Hun er en av de få av bukt-vokterne som hoppet ut i vannet og svømte ut til delfinene ved bukten der de blir drept. Tross politiets advarsel. Hun hadde med seg sin 10 år gamle sønn til Taiji for å bekjempe delifnslakt!

På første videoklipp ser du Carrie som besøker delfinene som akkurat har vært vitne til drapene på sin egen familie og blitt sendt til fangenskap for alltid i et lite basseng i Taiji. Det er utrolig vondt å se en som har vært der nede over lengre tid, virkelig slippe alle føleleser ut, og se den smerten hun føler når hun skjønner at hun ikke kan hjelpe de fangende delfinene:

Neste link viser svømmeturen til Carrie ut mot der delfinene blir brutalt drept og fanget. Den korte filmsnutten blir filmet av hennes unge sønn:

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits