Misty er flyttet :)

Den gledelige nyheten er at delfinen Misty er blitt flyttet til selve delfinbasen hvor de andre delfinene er. Hun har altså sluppet fri fra det skitne lille bassenget hvor hun hovedsakelig var etterlatt for å dø. Det positive med dette er at Misty kan kommunisere med de andre delfinene, noe som er utrolig viktig for delfiner ettersom at de lever i flokk, til vanlig! Denne forandringen har skjedd nettopp pga presset som har pågått en del dager nå etter at urovekkende filmer og bilder ble spredd som brann i tørt gress verden over! Flott innsats!! Igjen beviser dette at forandringer kan skje, om man bare gjør noe. Enda en grunn som gir oss bevis på at vår reise er nyttig!

Selvfølgelig er det mye igjen å gjøre for Misty og de andre delfinene. De skal ikke holdes fanget i små bassenger hvor de svømmer så og si oppå hverandre, og blir matet med død fisk!

Likevel, historien om Misty er en solstråle som trenger seg igjennom skylaget. Se linken, og se at han fortsatt holder sin gule plast-lekesak selv etter at han ble flyttet:

 

Vi drar torsdag morgen til Gardemoen. Flyet vårt til København går ca kl syv, og da har vi en laaaang ventetid på flyplassen der. Flyet vårt videre til Japan går nemlig først kl halv fire på dagen... Hehehe..

Meeeen, vi GLEDER oss! Følg oss her på bloggen eller på profilen vår på facebook coveguardiansnorway!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Én kommentar

Mina

05.jan.2011 kl.22:36

Ønsker dere en riktig god tur! :)

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits