Ingen slakt, men 7 fanget!

Vi var oppe kl 5.30 og var klare til å dra til bukten kl 7. Vi er utrolig mange samlet her nå, og dette stresser fiskerne og politiet. Flertall er tyngde! Vi så at båtene var ute, alle båtene. De kom ganske fort inn igjen, med en kjempestor delfinflokk jagende innover mot bukten. På veien innover klarte heldigvis mange av delfinene å svømme dypt, raskt og langt vekk fra fiskerne. Men 7 ble fanget inn i nett. Dette er vanligvis uvanlig, ettersom at de pleier å bli ført inn til bukten hvor de slakter dem. Dette kan ha noe med at vi er så mange, og de vet at det florerer av kameraer og videokameraer!
 


Morgenmaten vår, havregryn i miniskål med fingrene!

Her ser vi delfiner som er fanget, det er hit dem blir fraktet etter at dem har blitt tatt av fiskerne...Her står vi foran "The cove" og "The killing cove".

Så fort vi var ferdige med å fotografere og filme stod det lokale politiet klare for å notere ned navn, nasjon og annen informasjon som vi måtte vise dem i passet vårt.

På det første bildet holdes delfiner fanget i små innhengninger, ut i fra hva vi har sett er det ca fire stk i hver av innhengningene. Her kan man komme for å svømme med delfinene (Dessverre). På de to siste bildene ser vi et basseng hvor flere delfiner holdes fanget, med et skille i mellom. Hvis dere ser litt nøye etter kan dere se den lille gule ballen til delfinen "Misty". Disse bildene er tatt på dolphin resort, på en litt ulovlig måte kan man kanskje si? Camilla klartret opp på en høy mur, og vi fikk fort beskjed om å komme oss ned derfra og slutte å ta bilder. GØY!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Én kommentar

Tine

09.jan.2011 kl.17:05

Følger nøye med dere, og skulle så gjerne gjerne ha vært der sammen med dere!! Gruer meg på deres vegne om hva dere kommer til å få se de neste ukene, men er så glad for at det finnes mennesker som dere <3 Stå på jenter!!!

Klem fra Tine :)

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits