Nesten påkjørt, og møte med en mafiamann...

Før vi dro tilbake til hotellet, etter en utrolig lang dag, tok vi turen innom havnen hvor delfinene blir holdt fanget. Journalistene vi er sammen, ønsket å stoppe en tur for å planlegge et hemmelig prosjekt. Kan dessverre ikke nevne noe om dette før det er gjennomført. Men uansett, da vi stod parkert på parkeringsplassen midt i mørket, kom en velkjent bil kjørende i rasende fart mot oss. Dette er fiskernes bil som tydelig var ute en tur på kvelden for å sjekke om det var noen aktivitet fra oss aktivister. Det var et skummelt øyeblikk, de prøvde virkelig å skremme oss, med livet vårt som belønning. Lysene deres stod rett i bakruta vår, og de sneiet akkurat til side når de var ca 50cm fra bilen vår. Satt en ganske stor støkk i oss, og vi skjønner at turen har en risk med seg. Alle japanerne er utrolig vennlige her, men det er helt klart at det er noen som ikke ønsker oss her. Kan være alt fra fiskerne til mafian, som tidligere har sendt en torpedo på Ric Obarry.

Vi må jo ærlig innrømme at tidligere idag møtte vi på mannen bak dødstrusslene mot Ric. Han ønsket å håndhilse på oss, men vi gikk i motsatt retning. Latet som vi ikke hørte han, noe de andre tilreisende oss også gjorde. De har tidligere erfaringer med denne mannen, nettopp fra den gangen trusslene ble gitt. Vi har fått beskjed om at vi bør holde oss unna denne mannen, noe vi i nærmste fremtid har planer om å gjøre!

Mannen dere hører skriker, møtte vi på i går. Han er heeelt kokko. Glad vi overså han. Mannen dere ser i hatt ved siden av han, er torpedoen som ble sendt etter Ric.

WE ARE HOME MR!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Én kommentar

Sebbe

10.jan.2011 kl.09:40

Høres ikke bra ut dette! Han kommer jo med direkte trusler mot dere - vær forsiktige!! :S

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits