Gårsdagens transportering av delfinene til innhengningene

Når vi stod på piren, fikk vi dokumentert frakten av delfinene til innhengningene. Det skjærer oss i hjerte å vite at disse delfinene kun for noen minutter siden var frie skapninger, som kunne svømme langt og raskt! Ettersom at de er bevist å være verdens smarteste dyr, kan vi bare tenke oss hvor ille de selv har hatt det når de forstod hva som ventet dem. Noe av det vi syns er tungt å se, er at de slipper flere delfiner ned i samme innhengning, ja opptil 4 stk, hvor det er så trangt at de svømmer på hverandre og slår hverandre med halen sin. Tenk å gå fra et verdenshav som hjem, til en innhengning som er 10 kvadratmeter!

Som dere ser, hopper en dykker ned i innhengningen sammen med de nyfangede delfinene. Vi lurte fælt på hvorfor, og ble fortalt at grunnen er at delfinene blir så stresset og paralysert at de svømmer rett inn i nettet og stolpene. Tenk deg den farten de har, rett inn i et nett eller stople?! De skader seg noe helt forferdelig, og for fiskerne/dykkerne er dette tapte penger. Deres evige jakt er å finne den perfekte delfin. De måler dem, slik dere ser i klippet, for å komme så nærme perfeksjon som mulig! Det de ikke har forstått, er at delfiner er perfekte, på hver sin måte. Store som små, og tykke som tynne!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits