Dagen endte i slakt og fangenskap for Risso-delfinene!

Båtene kom innover i halv 9 tiden, i formasjon som vanlig! De hadde visst holdt på i flere timer med å få den store flokken med risso-delfiner inn mot land. Risso-delfiner kjemper og kjemper...

Vi takker øvre makter for at vi ikke ble vitne til det samme blodbadet idag som igår, med delfiner som kaster seg mot klippene! Men dessvere, ca 10 delfiner ble fanget inn i bukten. 4 av dem ble fraktet bort til et liv i fangenskap, mens resten ble brutalt myrdet inne i The Cove! Det er så forferdelig å være vitne til! Det er en følelese og en tomhet man ikke har mulighet til å beskrive. Risso-delfiner er verdens søteste delfiner!

Til og med når de var presset inn i bukten, klarte de å svømme over det ene nettet for å prøve å unnslippe. Men dykkerne som var ankommet, hoppet ned i vannet og fikk de inn igjen. Delfinene tapte igjen idag! Det er som å åpne et sår man prøver å heele fra dagene før. Det virker som det aldri tar slutt!

De døde delfinene som ble slaktet i bukten, ble fraktet i vannet etter den store fiskerbåten til slakterhuset. Der har de sørget for at ingen av oss lenger skal kunne dokumentere de døde kroppene. De har hengt opp preseninger, og er veldig forsiktig med hva de gjør, for at vi ikke skal kunne se! Hvis dette er en tradisjon, som man er stolt av, hvorfor skjuler de det da?!?!?!

Vi var også på hvalmuseumet idag i Taiji. Ikke fordi vi egentlig ville, men fordi vi hadde fått en oppgave for en annen person å telle noen delfiner. Det var noe av det verste vi har vært med på, og tårene kom. Vi lager et annet innlegg om dette senere!

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

5 kommentarer

Caroline W

14.jan.2011 kl.14:40

jeg får ikke spilt filmene..? det står at de eksisterer fra før? Hmm...

Sandra Holst

14.jan.2011 kl.15:48

Så utrolig fælt! Det er så bra at dere jobber for å stoppe dette!

cecilie

15.jan.2011 kl.12:14

Jeg digger at dere gjør dette! Leste om dere i ØB,begynte nesten å grine,for delfinene og dyrene trenger sånne som dere!!

Kjempe bra jobbet,jeg er imponert!! :)

Tore Bratlien

16.jan.2011 kl.14:30

Hei. Jeg så artikkelen i ØB som omtaler dere og det svært modige prosjektet.

Det står stor respekt av dere unge damer som legger ut på slike modige prosjekter.

Alle land har sitt når det gjelder skammelige ting, så det er utrolig bra at enkelt menneske tør å si fra og protestere. Dere unge er modige som reiser til fremmed land og t.o.m utsetter dere for farer. I Norge har vi også mange saker å gripe fatt i, men sett med utenlandske øyne er normenn og Norge såååå dydige og rene.

All ære til dere og alle som tør og vil satse tid og penger på et bedre liv for dyrene og miløet på denne kloden. Stå på men vær forsiktige da. Tore på Sofiemyr

Mona

16.jan.2011 kl.16:30

Må innrømme at jeg ikke greier å se filmene. Men utrolig flott tiltak! Er dere på Facebook? Hva med å opprtette en gruppe der?

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

24, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits