Hvordan er det mulig?!?

Hvor er det mulig å bare sitte og se på det som skjer, uten å bli engasjert?

For oss er det uforståelig, og derfor skal vi kjempe for denne saken til det endelig er slutt!

Dette klippet er fra dagen vi var der nede, 13 januar, hvor det verste av det verste kunne utspille seg! Det var rett og slett et blodbad med skrikende smerte! Å stå å filme noe sånt, er langt mer enn et menneske kan takle! Det fikk vi erfare...

For delfinene,

Camilla & Johanne <3

6 kommentarer

Marius

12.apr.2011 kl.01:17

Kjempebra at dere opplyser, protesterer og faktisk gjør noe med denne saken her, jenter! Kom over denne bloggen i natt etter å ha lest om de grusomme delfinmassakrene i Taiji. Syns også det er kjempefint at dere ikke fordømmer det japanske folket men fokuserer på fiskerne, delfintrenere fra vannparker og den japanske regjeringen!

Nadin

09.mai.2011 kl.19:25

Hei jenter! jeg blir så stolt av å være norsk når jeg ser hva dere gjør. Så mange mennesker er altfor opptatt av seg selv og andre til å engasjere seg i noe som helst. Jeg som jente på 15 skulle så gjerne gjort mer, men nå holder jeg ihvertfall på med en særoppave om delfinslakten, og håper å opplyse skolen min om hva som skjer i Japan. Vi må få en slutt på dette. Stå på!!

hjelpdelfineneijapan

06.jun.2011 kl.15:31

Nadin: Så utrooolig flott at du skriver om emnet. Det vil spre utrolig bra budskapet til mange mange fler :)

Sandra Helen

29.aug.2011 kl.13:07

for en forferdelig film, jeg greide ikke å se hele. at folk har samvittigheten til å gjennomføre noe så grusomt, det kommer jeg aldri til å forstå.

det er fantastisk inspirerende å lese om mennesker som ofrer tid og penger for å hjelpe dyr i nød. jeg kjenner jeg blir veldig stolt av dere når jeg leser om det dere har gjort. jeg støtter dyreorganisasjoner med penger, skriver under kampanjer og sprer ordet videre, og sender brev til politikere. likevel følger jeg at jeg ikke får bidratt nok.

hjelpdelfineneijapan

11.sep.2011 kl.14:45

Sandra Helen: Det er en film man aldri glemmer. og ønsket om å gjøre noe er utrolig stort. Vi setter veldig pris på at du syns det vi gjør er flott. Vi prøver å få til en tur nå snart til Taiji og trenger all støtte vi kan få, både generelt og økonomisk.

For delfinene, alltid!

hjelpdelfineneijapan

11.sep.2011 kl.15:05

Marius: Vi kunne aldri tenkt oss å fordømme det japanske folket. De er i en klasse for seg selv på vennlighet, høflighet og imøtekommelse. De har kun vist respekt og hygge ovenfor oss, og det vil vi vise tilbake. Vårt fokus er kun på å stoppe delfinslaktingen som et fåtall fiskere i Taiji holder på meg. Vi er der for å opplyse det japanske folket om hva som skjer, og at det fysisk går utover dem også. Følg oss videre

For delfinene, alltid

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

25, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits