Sesongen er i gang, og VI skal fortsette arbeidet!

1. september ble sjebnen til verdens delfiner nok en gang usikker. Jaktsesongen er i gang, for enda ett halvt år. Vi vet ikke hva denne sesongen med tortur, dramatikk, løgner og stress vil føre til, men vi vet at vi må fortsette å kjempe! Vi vet også at vi skal returnere til Taiji, men dato og tid vil vi komme tilbake med litt senere.

Vi ønsker også å vise vår medfølelese for de som har mistet livet og deres pårørende etter tsunamien, og tyfonen Talas. Vi vil gjenta at vi føler stor respekt for det japanske folk og deres imøtekommelse av oss på sist tur. Det er kun et fåtall vi kjemper imot. Dette er de som gjør skade for delfiner og innbyggerne av Japan ved å tilbakeholde informasjon om at delfinkjøtt inneholder farlig kvikksølv. 

Vi håper dere vil følge oss på vår reise til Japan, og det vi skal utrette for delfinene! Vi skal dokumentere, opplyse, oppfordre og støtte! Vi skal til enhver tid være det beste vi kan være for å få en slutt på denne massakren av flere tusen delfiner!

For alle henvendelser kontakt oss gjerne i kommentarfeltet eller på mail!For delfinene,

Camilla & Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpdelfineneijapan

hjelpdelfineneijapan

25, Oppegård

Vi er to jenter på 22 og 24 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi skal på 6. januar! Vi reiser til Japan, Taiji for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji in January, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits