Fremme! Og venter storm...

Endelig er vi ankommet Taiji/Katsuura. Det har vært noen laaange døgn med mye reising og en skummel kjøretur fra Osaka hit. Ikke nok med at det styrtregnet, men stormen som er meldt de 32 timene gjør at vi har måttet kjøpe inn vann- og matsupple. Vi er trygge:) 

Vi tok turen rett til the cove og hvalmuseumet. Det er så rart å se, den lille vakre stranden i Taiji hvor tusenvis av delfiner har mistet sine liv og familier. Vannet er krystallklart og varmt, og stranden hvit. Likevel vet nesten ingen av de mange badegjestene her om sommeren om at når høsten kommer farges vannet rødt. Heldigvis ingen delfinslakt idag pga stomvarselet. LYKKE! Men, vi ble fort observert gående rundt i Taiji og ordet spredet seg raskt der vi stod ved stranden, to norske jenter fra Norge. Flere biler stoppet og varlset vår ankomst. Setter alltid pris på litt blest;) 

Hvalmuseumet var grusomt. Vi stod bare utenfor og så inn mellom de åpne buskene og trærene. De trente en stakkarslig delfin til å gjøre kunstner, med død fisk som belønning. Innhegningen som den 1 meter lange delfinen bor i, er maks 10 kmv. Tenk å måtte gå fra havet som sin lekeplass til dette?!?! Det var uungåelig å holde tårene tilbake....

Akkurat nå skal vi spise mIddag og legge oss. Må være opplagte til i natt når stormen skal treffe inn. Tviler på at vi klarer å sove den igjennom. Slitne og trøtte etter en 32 timers lang tur, er vi lykkelige, spente og glade for å være tilbake. Det er her vi kan gjøre en forskjell, det er her endringene vil skje. Flere oppdateringer kommer fortløpende, og følg oss også på facebook siden vår CJ COVEGUARDIANS LOVZDOLPHINS. 

For delfinene,

Camilla og Johanne <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helpthedolphinsinjapan

helpthedolphinsinjapan

25, Oppegård

Vi er to jenter på 23 og 25 år fra Kolbotn og Frogner som ønsker å la dere ta del i en hjertesak og en reise vi nok en gang er klar for å ta fatt på. Vi reiser til Japan, Taiji, for å bekjempe tortur og slakting av delfiner! Dette må stoppes! We are two girls from Norway who will be traveling to Japan Taiji, to stop the slaughter of thousands of dolphins every year! For kontakt/for contact; johanne_1986@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits